Olet saanut sähköpostia partiosta!

Useimpien jäsenten sähköposteihin on perjantaina 2.10. kilahtanut postia partiolta otsikolla "Jäsenkirje syksy 2015". 

Jäsenkirjeessä kerrotaan syksyn jäsenlaskutuksen etenemisestä. Uudet jäsenet ovat saattaneet jo saada oman jäsenlaskunsa ensi vuodelle ja vanhoille jäsenille laskuja aletaan lähettää 19.10. alkaen. Laskuja lähetetään useammassa erässä, joten odottele rauhassa laskuasi. 

Jäsenlaskut lähetetään partiorekisteri Kuksan kautta. Viime vuonna tästä syntyi jonkin verran virheellisiä laskuja virheellisten tietojen johdosta. Nyt on siis hyvä hetki tarkistaa, että tiedot Kuksassa ovat ajantasalla, jotta saat myös oikean laskun heti ensimmäisellä yrittämällä. Tietojen tarkistamista varten viestiin on kirjattu jäsenen sekä mahdollisesti Kuksaan kirjatun huoltajan tiedot. Tarkistathan tietosi!

Jos huoltajaa ei vielä ole lisätty Kuksaan tai huoltajalla on ongelmia kirjautua Kuksaan, nyt on erittäin hyvä hetki toimia. Ole yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan tai jäsenen oman ryhmän johtajaan, jotta saadaan tunnukset kuntoon. 

Jos Kuksa on vielä vieras ja tarvitset apua tietojen päivittämiseksi, oheisten linkkien takaa löytyy ohjeita Kuksan käyttöön. 

Jäsentietojen päivittäminen

Huoltajan ohje