Tilanneviesti

Submissions for this form are closed.

Mukaan partioon

Partiotoiminta on kaikille ja kaikenikäisille avoin harrastus täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Partiossa löytyy jokaiselle jotakin omien kiinnostusten ja aikataulujen mukaan. Partiotoimintaan on helppoa tulla mukaan milloin tahansa ja minkä ikäisenä tahansa. Partio on edullinen harrastus, jossa pääsee noin 50 € vuosimaksulla mukaan toimintaan.

Lapset

Lapsille järjestämme elokuun lopulla aloituskokouksen, jonka yhteydessä on luontevaa aloittaa partio. Jos aloituskokous ehti mennä tai innostus partioon syttyy kesken vuoden, voit milloin tahansa olla yhteydessä meihin, niin kerromme, milloin on sopivan ryhmän seuraava kokous. Mukaan voi tulla jo vaikka samalla viikolla! Käy täyttämässä jäsenhakemus suoraan jäsenrekisteri Kuksaan, niin otamme sinuun yhteyttä. 

Aikuiset

Aikuisille tarjoamme monenlaista tekemistä. Voit tulla mukaan milloin tahansa, etkä tarvitse aikaisempaa partiokokemusta. Avustamme ja opastamme kaikessa, joten voit huoletta tulla mukaan oppimaan, näkemään ja kokemaan kaikkea uutta. Käy täyttämässä jäsenhakemus suoraan jäsenrekisteri Kuksaan, niin otamme sinuun yhteyttä. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä lippukunnanjohtajaan ja kysellä tarkemmin. 

Voit tutustua Pääkaupunkiseudun Partiolaisten Partio kuuluu myös aikuisille –lehdestä lisätietoja siitä, mitä kaikkea partio aikuiselle tarjoaa. 

Oman partiopolun voi aloittaa helposti Tervetuloa partioon –kurssilta (3 h). Kurssi perehdyttää partioon ja tukee erityisesti uusia aikuisia toimijoita. Tarjoamme sinulle myös partiokummit, jotka tukevat sinua partiopolkusi alkutaipaleella. Käy siis rohkeasti jättämässä yhteystietosi, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva tehtävä! Kuvagalleriasta voit käydä lukemassa esimerkkejä siitä, mitä kaikkea voit päästä partiossa tekemään.  

Seikkailut odottavat sinua!

Täytä jäsenhakemus