Kesällä retkeillään yhdessä 7 muun lippukunnan kanssa

alueretken mainosHeinäkuun alussa retkeilemme koko Saimaan kanavan pohjoispuolen alueen lippukuntien kanssa yhdessä Hepohiekalla. Mukana retkellä on siis 8 lippukuntaa ja arviolta 140 sudenpentua ja seikkailijaa. Retki on mainio mahdollisuus saada uusia kavereita naapurilippukunnista ja Roihulle lähtijät pääsevät jo tutustumaan leirilippukunnan muihin jäseniin. 

Retken ohjelma on suunnattu pääasiassa sudenpennuille ja seikkailijoille, jotka eivät pääse vielä mukaan tämän kesän suurleirille Roihulle. Toki retkelle ovat tervetulleita kaikki ikään katsomatta - hauskaa on luvassa! Sudenpennut pääsevät puuhaamaan partion parhaita paloja. Seikkailijat ratkovat yhteistuumin kutkuttavaa mysteeriä. Iltaisin istutaan yhteisen iltanuotion ääreen. Tarpojat osallistuvat seikkailijoiden mysteerin luomiseen ja viettävät yhteistä aikaa muiden tarpojien kanssa. 

Retki järjestetään 1.-3.7. Hepohiekalla. Retken hinta on 40 €, joka sisältää bussikuljetukset sinne ja takaisin. 

Ilmoittautuminen retkelle on nyt alkanut! Ilmoittaudu mukaan retkelle Kuksassa https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10188  toukokuun loppuun mennessä. 

Tule mukaan nauttimaan kesän kuumimmasta partioviikonlopusta!

Liitetiedostot: