Hyppää sisältöön

Korven Vaeltajat

Löytöretki Roisoon, lippukunnan syysretki 2012

Salla Jokinen

Pitkästä aikaa syysretkelle lähdettiin mukavan suurella porukalla. Mukana oli yhteensä 18 seikkailijaa ja sudenpentua sekä lisäksi tietenkin reippaita johtajia. Retken teemana oli Löytöretki Roisoon.

Retki aloitettiin lauantaiaamuna puolijoukkueteltan pystyttämisellä, jonka jälkeen lähdettiin tutkimaan läheistä maastoa, suorittamaan muutamia tehtäviä, ja tekemään lounasta Sikalaavulle. Lounaiden valmistus sujui mainiosti ja kaikkien tekemät nakkisopat syötiin viimeistä piirtoa myöten. Rasteilla harjoiteltiin yhteistyötä sekä seikkailuradasta selviämistä. Päivän aikana ehdittiin myös leikkiä paljon ja tutustua nuotion sytyttämisen saloihin sekä puukon käsittelyn perusteisiin. Ensimmäinen retkipäivä päätettiin iltanuotiolla laulaen, leikkien ja lettuja syöden.

Yö nukuttiin hyvin lämpimänä pysyneessä puolijoukkueteltassa. Vanhimmat seikkailijat pääsivät myös kokeilemaan kipinämikkona toimimista, ja hyvinhän sekin sujui.

Sunnuntaina seurakunnan nuorisotyöntekijä Satu Terävä kävi pitämässä meille hetken rauhallisempaa ohjelmaa. Muutoin päivä sujui tavaroita pakkaillen, askarrellen ja leikkien.

Kaiken kaikkiaan retki sujui mainiosti ja kaikilla taisi olla mukavaa! Toivottavasti näemme kaikki reippaat partiolaiset myös seuraavalla retkellä.