Lippukunta

Korven Vaeltajat r.y. on Lappeenrannan Korvenkylässä toimiva partiolippukunta. Kuulumme Etelä-Karjalan Partiolaisiin. Lippukuntamme järjestää toimintaa sekä tytöille että pojille kaikissa ikäluokissa. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Kokoontumistilamme, "kolo", on Korvenkylän Seurakuntakodin alakerran kerhotila. Kolo sijaitsee aivan Korvenkylän keskustassa, joten sinne on helppo löytää. Kolon on tarjonnut käyttöömme taustayhteisönämme toimiva Lappeenrannan seurakunnat.

Historiamme juontaa juurensa vuoteen 1980, jolloin Korvenkylään tarvittiin oma lippukunta. Toiminta käynnistyi nopeasti, ja on jatkunut aktiivisena kaikki kolme vuosikymmentä. Olemme sittemmin olleet jopa yksi piirimme suurimmista lippukunnista. Tällä hetkellä jäseniä on noin 80.

Lippukunnassa toimii jatkuvasti puolenkymmentä ryhmää eri ikäkausissa. Myös retki- ja leiritoimintamme on aktiivista. Vartiomme ovat pärjänneet kiitettävästi myös partiotaitokilpailuissa, joihin osallistumme säännöllisesti. Retki- ja leiritoimintaa mahdollistaa kattava kalusto sekä erityisesti käytössämme oleva Kämppä, joka sijaitsee Roisossa. Lisäksi käynnissä ovat oman laivan, Räpylän, rakennustyöt.