Hyppää sisältöön

Korven Vaeltajat

Perhepartio alkaa Korven Vaeltajissa

Tiina Puustinen-Mäkelä

Perhepartio alkaa Korven Vaeltajissa syksyllä 2019! Perhepartio on suunnattu 4-6-vuotiaille lapsille. Lapset osallistuvat toimintaan aina huoltajan kanssa, ja perheen alle 4-vuotiaat lapset ovat tervetulleita perheen mukana. Toiminta koostuu partiomaisesta ohjelmasta, ja kyseessä on eräänlainen partion ”esikoulu”.

Perhepartio on mainio tapa tutustua partioon myös aikuisille. Toimintaan kuuluu mm. retkeilyä, askartelua ja leikkimistä. Ryhmä pääsee myös osallistumaan lippukunnan yhteisiin tapahtumiin. Perhepartiota vetävät lippukunnan omat johtajat, ja mukana olevat aikuiset pääsevät mukaan suunnittelemaan ja halutessaan toteuttamaan ohjelmaa. Ryhmä kokoontuu kuukausittain.

Ensimmäinen kokoontuminen, ja mukaan ilmoittautuminen on toimintojen aloitusiltana elokuussa. Mukaan pääsee myöhemminkin, kyselyt perhepartiotoiminnasta Minna Armiselle minna.m.arminen@gmail.com Ensimmäisessä tapaamisessa sovitaan syksyn seuraavat tapaamiset, ja suunnitellaan hieman ohjelmaa. Tule kertomaan toiveesi!

Perhepartion hinta on 12,50 €/lapsi/toimintavuosi. Maksun perii Suomen Partiolaiset Ry, ja se sisältää partiovakuutuksen. Saattajana toimivalta aikuiselta maksua ei peritä. Toiminta saattaa sisältää tapahtumia, joista peritään kertaluontoinen maksu osallistujilta. Näistä tiedotetaan aina erikseen. Halutessaan osallistuva aikuinen voi liittyä lippukunnan jäseneksi, jolloin häneltä peritään jäsenmaksu.