Hyppää sisältöön

Korven Vaeltajat

Retki Saariselälle 27.7.–3.8.2019

Tiina Puustinen-Mäkelä

Lippukunta tekee retken Saariselälle, Lapin Hämeeseen heinä-elokuun vaihteessa. Retkelle voivat osallistua kaikki lippukunnan yli 14 –vuotiaat jäsenet. Retken hinta on 300€, ja se sisältää matkan, majoituksen ja ruoat sekä oheisohjelman pääsymaksut.

Matkustamme pohjoiseen pikkubusseilla, ja majoitumme mökkimajoituksessa. Halukkaille on tarjolla maastoyöpymistä ja yön yli kestävä vaellusretki. Pääasiassa retkeilemme päiväseltään UKK:n maisemissa, ja vierailemme mm. Saamelaismuseo Siidassa, Inarissa. Retken ohjelma tarkentuu, kun osanottajat ovat selvinneet, ja pääsemme kuulemaan toiveitanne. Retkelle lähtö on la 27.7 klo 5.30 ja paluu la 3.8 n. klo 22. Muu aikataulu retken suhteen tarkentuu myöhemmin.

Ruokailut viikon aikana hoidetaan pääosin yhteisruokailuna, itse tehden. Majoituspaikassa meillä on käytössä keittiö sekä sauna.

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu Kuksan kautta, ja sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 5.4.2019 mennessä. Huomioithan, että alle 18 – vuotiaan voi ilmoittaa mukaan vain hänen huoltajansa. Retkelle pääsee mukaan 18 ensin ilmoittautunutta. Retki toteutuu, jos ilmoittautuneita on tarpeeksi. Lähtijöille järjestetään erillinen infoilta retkestä erikseen.

Retken johtajina toimivat lippukunnan omat aikuiset johtajat.

Lisätietoja Tiina Puustinen, tiina.puustinen-makela@partio.fi, 040 718 2435

Ilmoittaumislinkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=26273