Hyppää sisältöön

Korven Vaeltajat

Saaga

Heippa.

Partiovuoden 2020 piirileiri Saagalle ilmoittautuminen on alkanut. Etelä-Karjalan partiolaiset järjestävät leirin Kyläniemessä Hepohiekan leirialueella 20.-27.7.2020. Leirille odotetaan saapuvaksi 500 partiolaista ympäri maakuntaa sekä kansainvälisiä vieraita.

Korven Vaeltajat osallistuvat leirille ja tervetulleita ovat kaikki jäsenmaksun maksaneet lippukuntalaiset. Leirille järjestetään yhteiskuljetus ja osallistua voi koko leirin ajaksi tai lyhyemmäksi aikaa päivämaksulla.

Leirin osallistumismaksu on leiriläisiltä 130€ ja sudenpennuilta 60€ Päivämaksu on 25€/ vuorokausi. Leirimaksua varten on mahdollista anoa stipendiä partiopiiriltä, sisarusalennuksia leirimaksuun ei ole, vaan sitä voi hakea stipendin muodossa. Stipendi anotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lippukunta kannustaa hakemaan stipendiä, mikäli perheestä on useampi lapsi lähdössä leirille tai leirimaksuun haluaa saada tukea.

Lisätietoa stipendistä saat: https://etelakarjala.partio.fi/nyt/saaga2020/osallistujalle/stipendi/

Lippukunta ei järjestä omaa kesäleiriä tänä vuonna, vaan toiveenamme on, että mahdollisimman moni osallistuu Saagalle. Lisätietoja leiristä saat omalta ryhmän johtajalta. Tämän julkaisun liitteenä on ensimmäinen leirikirje.

Ilmoittaudu ajoissa ja ole yhteydessä, mikäli haasteita ilmenee ilmoittautumisen yhteydessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on kuitenkin 31.3.2020. Jos sinulla on jo nyt tiedossa ongelmia kuksan kanssa, niin olethan pikimmiten yhteydessä jäsenrekisterinhoitaja Heini Jokiseen heini.jokinen@partio.fi.

Linkki ilmoittautumiseen: https://etelakarjala.partio.fi/nyt/saaga2020/osallistujalle/ilmoittautuminen/

-Korven Vaeltajat