Hyppää sisältöön

Korven Vaeltajat

Saimaan Sankarit Partiomestarit-kisaan!

Lippukunnan tarpojista koottu kisavartio Saimaan Sankarit eli Oskari, Senja ja Emilia on valittu kilpailemaan Partiomestari 2014 -kilpailuun.

img 2729

Mikä Partiomestari?

Viime syksyn hyväntuulisin tv-sarja Partiomestari saa jatkoa ensi syksynä, kun uudet partionuoret vastaavat entistä suurempiin haasteisiin tv-yleisön edessä. Ohjelmassa tarpojaikäiset, eli 12–15-vuotiaat nuoret kisaavat erilaisissa yhteistyö- ja selviytymistaitoja vaativissa partiotaitotehtävissä. Ohjelma on suunnattu kaikenikäisille – ei vain nuorille.

Sarjaa kuvataan kesä-, heinä- ja elokuussa 2014 Lounais-Suomessa ja sarja esitetään YLE TV2-kanavalla seitsemänä viikkona syksyllä 2014. Sarjan juontaa ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu Ronja Salmi, ja kisan tehtävät suunnittelee viime vuonnakin kisan arkkitehtinä toiminut Antti Knuuti. Kisavartioiden mukana kulkee myös partioässä ja kisan tuomari, löytöretkeilijä Patrick ”Pata” Degerman.

Saimaan Sankarit odottavat jo innolla kesää ja kuvauksia. Voit seurata oman lippukunnan joukkueen kilpailua 1.9.2014 alkaen TV-kakkosella.