Hyppää sisältöön

Korven Vaeltajat

#tasaarvonnuotiolla -kamppanja

Olli Ahvo

Syksyllä 2018 Suomen Partiolaisten #tasaarvonnuotiolla-kampanjan ja presidentti Sauli Niinistön valitsijayhdistykseltä saadulla tuella on hankittu varustepaketteja, joiden avulla ensimmäiset retket sujuvat hyvissä merkeissä. Nyt on siis aika hakea näitä paketteja, joista löytyy retkeilytarvikkeita.

Varustepaketit jaetaan 7-15 vuotiaille partiolaisille hakemusten perusteella. Paketit myönnetään perheille, joilla ei taloudellisista tai sosiaalisista syistä ole mahdollisuutta hankkia varusteita lapsille. Hakuaika on 1.-24.3.2019.

Hakulomakkeella kysytään perheen taloudellista tilannetta, minkä perhe-etuuksien piirissä hakija on ja mitkä tekijät ovat johtaneet tilanteeseen, esimerkiksi pitkäaikaissairaus, työttömyys tai muu sellainen. Hakemus on kuitenkin mahdollista täyttää, vaikkei näitä tietoja olisikaan. Kirjoita silloin vapaamuotoinen perustelu varustepaketin tarpeesta lomakkeen avoimeen kysymykseen. Hakemuksen voi tehdä lapsen huoltaja tai lippukunnanjohtaja, ohjelmajohtaja tai pestijohtaja. Älä epäröi ottaa yhteyttä lippukunnan johtokolmikkoon. Hakemuksen tiedot käsitellään täysin luottamuksellisesti. Voit hakea pakettia myös itse alla olevan linkin kautta.

Täytä hakemus

Johtokolmikko

Mikäli kysyttävää herää niin laita viestiä tai soita!